HTML

Ők szóltak be

Itt lövöldözök

2008.03.14. 14:44 2econdSkin

Spellbound by the Moon...

... és jön, és jön, és JÖN az új MOONSPELL stúdióalbum, két dal már fel is került a zenekar hivatalos myspace-oldalára és bizony mondom néktek, aki egy icipicit is szereti Fernando Ribeiro és társai muzsikáját, az már most készítse fel magát az Örök Éjszakára, mert ez a lemez zúzni fog! A két myspace-es dal közül az egyik a lemez címadó dala, Night Eternal címre hallgat és számomra az Antidote album legszebb pillanatait idézi, a Memorial lendületével megtámogatva. Nando hangja szakít, a hangszerelés -keverés pedig akkorát szól, mint egy földrengés. A másik meghallgatható dal a Scorpion Flower, érzelemdús tiszta ének, suttogás, gyönyörűszép női vokál, lassú tempó, sötétség, libabőr a köbön, még akkor is bejön, ha nem vagy elkötelezett híve a műfajnak, illetve ha nem vagy olyan elcseszett Moonspell-fanatikus, mint jó(?)magam. Őszintén szólva, nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ki a hölgyemény, akivel Fernando duettet énekel a refrénben, de - és ha nincs igazam, egész nyugodtan agyon lehet ütni - nekem bejött a hangja, helyenként a Nighttime Birds-korabeli Anneke vokáljára hajaz. A kezdet biztató, feszülten várom a lemez megjelenését...

2 komment

Címkék: ajánló muzsika


A bejegyzés trackback címe:

https://2econdskin.blog.hu/api/trackback/id/tr52380803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz 2008.03.15. 18:38:42

A Scorpion Flower gyönyörű és pont. Amúgy, amikor először meghallgattam nekem is Anneke ugrott be és tényleg ő vokálozik a számban. :D www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=92970
Sasold meg...
Nem is tudom mit mondjak...Azt hiszem egy kicsit megint "szerelmes lettem", mint anno az Antidote idején...meg persze amikor láthattam élőben.
Az első két szám alapján...én azt hiszem...ez egy qrva nagy album lesz/lett...kíváncsian várom a többit! :D

irlandezu' 2008.03.25. 19:36:49

Ne meg mind suketeljetek itt sotetsegrol meg ejszakarol meg libaborrol, ugysem laktok ti a Monostoron, inkabb nezzetek meg mien uj tehetsegek kerultek felszinre az utobbi idobens, si datz pah piatza, mai-mai: youtube.com/watch?v=vNuyCo_MGWg&feature=related . Hai lautarii!!
süti beállítások módosítása