HTML

Ők szóltak be

Itt lövöldözök

2008.07.20. 18:27 2econdSkin

A nyár, meg ami vele jár...

...például a koncertek, fesztiválok és itatások. Ezért aztán nem is várható túl sok bejegyzés tőlem a közeljövőben (sem). Na jó, röviden mindazt, ami eddig volt s ami eztán következik:

  • volt Samfest Rock. Ezelőtt pár évvel a világ a seggével röhögött volna ki, ha azt mertem volna mondani, hogy Szatmáron egyszer még fel fog lépni a Lake of Tears és a Crematory. Márpedig az idei Samfest Rock főbandái pont a fentebb emlegetett zenekarok voltak. Mit is mondjak? Krematóriumék sose tartoztak a kedvenceim közé, a Lake of Tears viszont annál innkább, éppen ezért számomra nagyobb varázsa volt az ő koncertjüknek, mint Duci Felix-ék showjának...

 

  • volt VII Székelyföldi Rockmaraton. Nevergreen, Moonsorrow, négy nap súlyos ivászat és ami belefér... Nevergreen-ék előtt le a kalappal, de amit a Moonsorrow lenyomott Szejkefürdőn, az előtt le a fejjel is: iszonyatosan megzúzták a népet, számomra pedig az idei év egyik legenergikusabb koncertjét/koncertélményét adták.

 

  • volt ARTmania fesztivál Szebenben. Agua de Annique, Tiamat, Lacrimosa... Anneke még mindig szép és még mindig csodálatosan énekel, (kár, hogy nem a The Gathering-ben...). Tiamatékban kicsit csalódtam, hiába volt a szenzációs setlist, hiába voltak a jobbnál jobb dalok, Edlund eltrógerkedte a koncertet: éneklés és gitározás helyett jobbára csak valami elszállt-bebaszott alighangokat produkált. Kár... Lacrimosa? most is végigfut a hátamon a gyönyörűségtől a hideg, ha visszagondolok rá. Elég, ha azt mondom, hogy egy-két dalnál éreztem a gombócot a torkomban? Legyen elég.

 

És ami még következik: Epica, Avantasia, (hya még belefér a programomba, akkor Agathodaimon és Saturnus), Arkona, In Extremo, és ki tudja, még mi...

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: muzsika mitörtént


A bejegyzés trackback címe:

https://2econdskin.blog.hu/api/trackback/id/tr43576920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása