HTML

Ők szóltak be

Itt lövöldözök

2007.08.02. 16:19 2econdSkin

Új Arch Enemy lemez!!!

Szeptember 24-én jelenik meg a svéd melodikus death metal banda legújabb anyaga, amely a Rise of the Tyrant címet viseli (de szerencsére már kismillió helyről letölthető). A szemrevaló megjelenéssel és istentelen hanggal megáldott énekes/hörgőscsaj, Angela Gossow nyilatkozata szerint "rengeteg munkát fektettem a szövegekbe, néhányuktól sírhatnékom támad, a legtöbbjük azonban nagyon-nagyon feldühít. A fájdalomról szólnak, valamint a veszteségekről, amiket egymásnak okozunk. Ezeket a lehangoló témákat kiegyensúlyozandó, sikerült néhány amolyan We Will Rise stílusú szöveget összehoznunk - amolyan igazi harcos dalt!"



Az ex-Carcass két fő zenei agya, azaz Mike és Christopher Amott újra együtt dolgoztak az albumon, és azt hiszem, ez elég sokatmondó hír azoknak, akik
számára mondanak valamit az imént elhangzott nevek. Egy biztos: már a legelső, Blood on Your Hands is belepasszírozza az embert a betonba és a lemez további részeiben sem engednek vissza a feszes tempóból. Az Intermezzo Liberte szinte heavy metal-osan dallamos instrumentális pihenője egy pillanatra megtöri a zúzós hangulatot, aztán folytatódik a durvulás. És nem is volna ezzel semmi probléma, ha egy idő után nem válna unalmassá. Mert bizony, itt-ott nagyon ismerősnek tűnhet egy-két téma az előző albumokról, vagy akár az előző dalból. Aki szereti az Arch Enemy-t, az tudja, mire számítson: dallamos gitárszólókra, agresszív, harapós riffekre és brutális vokálra. De ezen kívül sok újdonságot senki ne várjon.

Értékelés: 7/10

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló muzsika


A bejegyzés trackback címe:

https://2econdskin.blog.hu/api/trackback/id/tr33130886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása