HTML

Ők szóltak be

Itt lövöldözök

2008.11.13. 19:55 2econdSkin

Helló, bocsi

Négy hónap kihagyás után megint beletörlöm a pofámat az internetbe.

Megvolt szinte minden betervezett program, pár olyan esemény is bekövetkezett, amire a költő szavaival csak annyit mondhatok, hogy "gondolta a fene". Volt egy öngyilkos módon átalkoholizált Félsziget-fesztivál Marosvásárhelyt, két hatalmas koncerttel (igazából még most is csak halvány flashback-jeim vannak az Epica-koncertről, sajnos, az Avantasia produkciójáról is eléggé pixeles emlékeim vannak). Volt egy fantasztikus hangulatú Arkona-klubbuli Nagybányán. Volt egy átivott-átszívott születésnapom. Volt egy csak szuperlatívuszokban minősíthető In Extremo koncert Nagyszebenben. Volt egy se túl unalmas, se túl izgalmas ősz. Volt egy közel két és fél éves kapcsolat utáni szakítás.

Ennyit a múltról.

A jelenről nem írok, azt egyelőre megpróbálom megélni. A jövőről meg majd jövő alkalommal. Szerintem nem kell rá újabb négy hónapot várni

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://2econdskin.blog.hu/api/trackback/id/tr38767687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása