HTML

Ők szóltak be

Itt lövöldözök

2007.11.14. 10:18 2econdSkin

Agyhalál, horrorsó, álomkór

Ülök a szerkesztőségben, illedelmes módon próbálok csak akkorákat ásítani, hogy ne kapjam be a szervert, közben vedelem a kávét meg a zöld teát (böcsületes, leveles tea, nem afféle "plikkes"). Készülök képfényezőgépet venni, készülök bakancsot venni, készülök túlélni valahogy a három hetet egy vas nélkül a következő fizetésig, ööm, bódottá, ahogy Mátisz nagypapa mondaná. Ja, közben meg Photoshop, hogy agyamra ne menjen a tördelés meg a kedves kolléga, aki a munkahelyi keresztségben a Boldog Hiéna nevet kapta, az idétlen vihogása miatt. Pofozgatom a deviantart-os galériámat is, nem annyira a magamutogatás miatt, mint inkább az unalom ellen. Ja, hogy amúgy? Végre sikerült nem elinnom az összes pénzem egyszerre, így aztán vettem DVD-írót, végre nekiállhatok megnézegetni az idők során letöltött-megírt-elraktározott filmecskéimet. Kapásból két tévésorozattal kezdtem (hja bakker, igen, én, tévésorozatot). Az egyiket annó decibel valamelyik magyar tévé is vetítette (talán a szar TV2), Kaméleon néven futott, eredetiben The Pretender. Jarod, Miss Marker, Sydney... ismerős? Na mindegy, kikapcsolódásnak pont megfelelő. A másik, amit közben kukkolgatok, csak fél szemmel, a takaró alól (hehehe), az egy kellemes kicsi elalvás előtti, jóéjtpuszi-szépálmokat-kívánság helyetti sorozat: Tales from the Crypt. Klasszikus-poénos horror-móka, asszem, nem kell bemutatni. Szóval így.
Megyek cigizni.

3 komment

Címkék: mitörtént fotoshopping


A bejegyzés trackback címe:

https://2econdskin.blog.hu/api/trackback/id/tr70228666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Corinthian 2007.11.14. 11:59:55

lefosom a bokámat bakker. nekem sokan mondtak ezt-azt, hogy kihez hasonlítok, de ezt nem gondoltam, hogy az én pofám minta lehet az egyik kedvenc Neil Gaiman karaktered visualartozásához. hát se kép se hang. elakadt a szavam, hogy milyen jól megmanipuláltad. azta, na én padlón vagyok... hűha... ezúttal nevet változtatok és leszek a The Corinthian.

2econdSkin 2007.11.14. 12:38:28

:D
Eredetileg a Korintoszi egy rémálom volt. További részletekért kitüntetett figyelmedbe ajánlom a Sandman sorozatot Gaiman mestertől ;)

The Corinthian 2007.11.14. 19:15:10

kösz... külömben már ismerkedem új önmagammal >:].
süti beállítások módosítása