HTML

Ők szóltak be

Itt lövöldözök

2007.10.04. 13:43 2econdSkin

Gáz van

Tegnap meghalt a munkahelyi pécém. Isten nyugosztalja, áldott legyen emléke, mindenre jó volt, csak reklámgrafikázásra nem, amire kényszerből használnom kellett. Amúgy minden lényeges dolog (YM, Winamp, Firefox) futott rajta, csak a Corel-Photoshop jellegű cuccokat nem igazán vette be a 256 RAM-mal megáldott gyomra (és plussz nyolc megás onboard videokártya, hogy repessen az ember szíve a gyönyörtől). Az eset pedig úgy történt, hogy egyszer csak fogta magát a drágaság és annyit se mondva, hogy bikmakk, kikapcsolt. Minden további újraélesztési kísérletre konok kékhalállal válaszolt. A.B.F.R.A.

Este aztán irány a kocsma, meg köll tartani a halotti tort. volt is nagy könnycsorgás, főleg annak a surmó, tetves, koszos, büdös, pulickazabáló, szőröstalpú balkáni oláh paraszt fasznak köszönhetően, aki jó mókának gondolta jó bőven befújni a bárba gázspray-vel. Hogy kirakták-e, mint macskát disznóöléskor? Lószart. Hála a bároscsávó tutyimutyi fellépésének, a polgártárs tovább keménykedett, mi meg inkább balra el.

Bizony mondom néktek, okulásunkra szolgálhatott volna a Tejesember példázata az Argo-ból:
"Nincsen gáz. Kiszállsz és lelövöd!"

2 komment

Címkék: mitörtént morfondír balkánpáuör


A bejegyzés trackback címe:

https://2econdskin.blog.hu/api/trackback/id/tr19185699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thomas bertok 2007.10.04. 16:29:49

hol esett meg az eset? Sedoz? FaXom az emo-imitátor manelista anjukba. Ámen.
A géppel kapcsolatban meg csak annyit, hogy kivánok neked gigabájtnyi ddr2 ramokat, dual-ba kötve, 3000 Mhz-nyi Intel processzort, és sata harddiszkeket, amin az ilyenjellegű programok mint a PS vagy a Corel úgy csúsznak mint gyakorlott ánuszban a műlőcs. jajmiketbeszélek...

2econdSkin 2007.10.04. 19:33:47

Nem, nem a Shadows-ban, oda "kulturáltabb" népek járnak. Old Times volt a helyszín...
süti beállítások módosítása