HTML

Ők szóltak be

Itt lövöldözök

2007.08.15. 11:54 2econdSkin

Politikus

Eremdéeszék megint bekeményítenek. Jelen esetben már nem elég a szavak cirádáival fojtogatni az ellenfeleket, akik nem egy véleményen vannak velük, itt már cselekedni kell, a kutyafáját! Eljött a tettek ideje! És íme, végre valami hasznosat is tettek népünk nagyjai, mondván: alapítsunk politikus elektro-indusztriális metal-bandát, elvtársaim, mert bizony mondom néktek, tetszetős az az Úr színe előtt. És lőn. Májne dámen und herren, Attila Vargastein, Hunor Kelemann, Péter Kovi Eckstein, Zsolt Grósz, Attila Rotensee, Béla Markostein! Hamarosan a boltokban!



Az igazsághoz hozzátartozik, hogy tegnap nem volt kedvem dolgozni, így született meg a fenti műalkotás... (Gy.k.: a kép eredetije a Rammstein első, Herzeleid című albumának a borítója)

2 komment

Címkék: agymenés balkánpáuör fotoshopping


A bejegyzés trackback címe:

https://2econdskin.blog.hu/api/trackback/id/tr58140491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása