HTML

Ők szóltak be

Itt lövöldözök

2007.08.19. 14:13 2econdSkin

Zsénérácijá ánuluj douömí,

ahogy azt Ceauşescu atyánktól hallottuk volt emlegetni, rólunk beszélt az öreg, mi építettük volna a kommunizmus útját, vagy mi a manó. Aztán őt lelőtték, mint egy rossz poént, mi meg ittragadtunk. Sokminden nem változott, csak a mosolygó pionírok büszke tekintetű képei lettek kicserélve mosolygó amerikai tinikre, akik büszkén vedelik történelmi Kokakólájukat. És ezzel nincs is semmi gond. Értem én, hogy a fiatalság a legjobb reklám, hogy az ördögbe ne érteném? Bizonyára ez járhatott annak az illetőnek a fejében is, aki az alábbi fotót választotta ki a szatmári Magyar Ifjúsági Kezdeményezés honlapjának kezdőképeként.



A teljes igazság kedvéért azt hozzá köll tennem, hogy a szövegbuborékok, valamint a hozzájuk tartozó dumák a képzelet szüleményei, a honlapon nem találhatóak meg, viszont szerintem meglehetősen hűen adják vissza a dicső magyar honfigyermekek arckifejezése mögött megbúvó gondolatokat. No de egy szó mint száz: amennyiben a jövő gyermekei ilyen vidámak, virgoncak és örömteliek lesznek, ragyogó arcukról messziről felismerhető intelligenciával megáldva, én inkább cölibátust fogadok.

4 komment

Címkék: agymenés morfondír balkánpáuör


A bejegyzés trackback címe:

https://2econdskin.blog.hu/api/trackback/id/tr81143700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz 2007.08.19. 16:04:10

Megneztem en is ezt az oudalt, me' meg nem lattam...es egyetertek...negativ reklam is reklam, de ez inkabb gaz...:))
Nah meg hogy jovo...lol, nekem az jott le, hogy a kartierbeli bojecas lekent egy nagy bides pofont az imos kislanynak(aki amugy rockeritza, csak letagadja, mert az most nem annyira trendi)...

csurtus 2007.08.20. 08:51:55

Gyerekek,

ha nem fekete alapon sötétszürkével jelennének meg a sorok, tán még el is bírnám olvasni.

Amúgy biztos kurvajó a szövegetek.

thomas bertok 2007.08.20. 15:45:31

Kedves csurtus, az oldal naon jól láccik minden más monitoron, sztem dobd ki a 20 éves CRT-det. Szkuzi.
Délczeg, én elhiszem, hogy nem szeressük a miket, meg azt is, hogy ez a kép télleg gáz, nagyon gáz, nagyon-nagyon gáz, de miaf@sznak kell b@sztatni őket? Ez pont ojan, mintha zsizsit szivatnád mer' hüje. Ugye érti mindenki?

2econdSkin 2007.08.20. 16:00:53

Re > thomas bertok:
nem a MIK-et b*sztatom, mint szervezetet, hanem azt a személyt, aki ennyire tapló, hogy egy ilyen gányer fotóval reklámozza a "jövőt"
süti beállítások módosítása