HTML

Ők szóltak be

Itt lövöldözök

2007.07.26. 14:03 2econdSkin

Isten állatkertje

köztudomásúlag nagy. Az is ismeretes, hogy a kerítése viszont alacsony, így aztán elég sokan átugrották azt, hogy most szabadon kószáljanak a békés, hétköznapi emberek életét veszélyeztetve.

Ülök a tördelőben, várom az anyagot. Semmi. Mit lehet ilyenkor csinálni, ha még a kurva YMessenger is döglődik? Egyszerű: feljebb tekerni a hangerőt, hadd szóljon a muzsika (vidám zenéhez támadt kedvem, ezért aztán Stratovarius volt a délelőtti menü), aztán pedig nekiállni netezgetni. Valahol az innen-oda linkelgetési folyamat közepén aztán beleütköztem egy-két olyan oldalba, amitől hirtelen gyanúsan normálisnak és kiegyensúlyozottnak kezdtem érezni magam.

"Puszikácska cycókáim! Üdvözöllek titeket ezen az édibédi kis honlapon! [...]Smaccantás: A szerky" Ezzel a szöveggel köszönti olvasóit (?) a Pláza Cycák Országos Szövcsije. Borzalom. Még átverésnek is rossz. Vyszont myndenky megysmerhety az y-vel yrás csyllyvylly myvoltát.

Két éves a Tokio Hotel. S ki nem szarja le??? Hát azok a TH rajongók akik héliumos lufikat fognak eregetni kicsi üzenőkártyákkal ("Nagyon fontos, hogy a kártyát vond be valami vízhatlan anyaggal (pl. fólia), mert különben ha a felhõkben víz éri, akkor szétmállik.") Értelme? "Gondolj bele.. Lehet hogy a lufidat épp Billék fogják megtalálni!" Megáll az eszem...

Hülye alakú gyümölcsök. Ez max érdekes, nem annyira vicces.

Itt van a Boondie. Poénnak még elmegy, főleg a Snoop Doggy Dogg Szimat Kutyi Kutyává történt magyarítása. Egy röhögést megér.

Mikor aztán vészesen közeledett a munka ideje, gondoltam, megpróbálkozom  a biztos tippel, azon az alapon, hogy az ember a régi kedvencekben nem csalódhat, irány a http://mak.sk/ . Tévedtem. Az oldal zseniális szótárszoftver-magyarsággal készült ungarische verziója már a múlté, csakúgy, mint az egykori design. Aztán, mikor már kezdtem volna elcsüggedni, egyszer csak hoppá! Egy élelmes és vicces kedvű kolléga jóvoltából belebotlok az egykori honlapról készült screenshotok-ba. Érdemes elolvasni a szöveges részt, aztán elfilózgatni azon, hogy mi a fekete fenét jelenthetnek az olyan kifejezések, mint pl. a menet konyak (tökéletesen reláció és kényelem hatalmasan javit kirándulás bele természet konyak nyergel), a bűn 3 férőhely,(ha ezt a Biblia írói tudták volna...), helyiségek meglehet mellekelt bensőleg által telefon csatlakozás megitat saját notebook (alkoholista hardware-ek??? hová fajul még a számítástechnika?) vagy a gerincvelő italok (a bárpult mögött, a mixerpohárnál dr. Hannibaaaaaaaal Lecteeeeer!!!)

Falatozzék kényelem, miatt benneteket!

1 komment

Címkék: agymenés


A bejegyzés trackback címe:

https://2econdskin.blog.hu/api/trackback/id/tr19125794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yoyo 2007.07.31. 17:07:53

hat, van egy ket sick cucc a neten, azt meg kell hagyni... a plaza cycaktol falra maszok...
süti beállítások módosítása