HTML

Ők szóltak be

Itt lövöldözök

2007.07.22. 16:52 2econdSkin

Kedves Mrs. Budd

"1894-ben egy barátom a Tacoma gőzösön utazott San Fransiscoból Kínába. Amikor megérkezett, ő és két máik ember elmentek italozni. Mire visszaértek, a hajó elment.
Ebben az időben nagy éhség volt Kínában. Bármiféle hús 1-3 dollárba került. A 12 éves gyerekeket eladták ételként, így a 14 év alatti fiúk és lányok nem voltak biztonságban az utcákon. Bármelyik boltba bemehettél, és a meztelen testekből elkérhetted, amire szükséged volt.
Barátom, John olyan sok ideig maradt Kínában, hogy teljesen hozzászokott az emberi húshoz. Mikor visszatért New Yorkba, elrabolt egy 7 és egy 11 éves kisfiút. Hazavitte, és megkötözve a fürdőszobában tartotta őket. Minden nap megverte és kínozta őket, hogy a húsuk jó és puha legyen.
Elsőnek a 11 éves fiút ölte meg, mert az sokkal húsosabb volt, mint a másik. Minden testrészét megfőzte, és megette, kivéve a fejét, a csontokat és a beleket. Ezután a 7 éves fiú következett… abban az időszakban szinte a szomszédságában laktam. Sokszor mondogatta nekem, hogy milyen jó az emberhús, és én a fejembe vettem, hogy egyszer meg fogom kóstolni.
1928. júniusában ön meghívott ebédre. Vittem sajtot és epret. Gracie az ölembe ült és megpuszilt. Elhatároztam, hogy megeszem.
Azt mondtam, hogy egy születésnapi partira akarom őt elvinni, és ön beleegyezett. Westchesterbe vittem egy üres házba. Azt mondtam neki, hogy egy kicsit maradjon kint az udvaron. Vadvirágokat szedett. Bementem és levetkőztem. Tudtam, hogyha nem tettem volna meg, akkor összevérezem a ruháimat.
Amikor mindennel készen voltam, odamentem az ablakhoz és behívtam őt. Ezután elbújtam a fürdőszobában, amíg be nem jött. Amikor meglátott meztelenül sírni kezdett, és megpróbált elszaladni. Elkaptam, és ő azt mondta, megmond a mamájának.
Levetkőztettem. Hogy ficánkolt és harapott… megfojtottam és felvágtam apró darabokra. Megfőztem és megettem. Nagyon finom puha lett a kis feneke a sütőben. Kilenc napig tartott mire mindenét megettem. Nem keféltem meg pedig megtehettem volna. Szűzen halt meg."


(Albert Fish amerikai kannibál-sorozatgyilkos levele egyik áldozatának anyjához)


Eredetileg nem állt szándékomban, hogy ilyen vidám vasárnapi matiné-jellegű témákkal terheljem a nagyérdemű idegeit. Aztán találtam a neten egy oldalt, ahol mindenféle cuccok mellett kicsike játékfigurákat lehet vásárolni. Nem, nem ólomkatonákat, ezek már kimentek a divatból. Talajmenti kiskölyökkoromban műanyag indijánokkal meg kóbojokkal ment a játszadozás, de azok is elavult vacakok lettek azóta. Közben bejöttek a mindenféle amerikai cuccok: a transzformerek meg az Eksön-men, meg a mindenféle kommandós meg Betmen meg a f@szom se tudja még, mik. Ehh, kukába velük is. Itt a legújabb játék, amivel a kis lurkók elfoglalhatják magukat: A SOROZATGYILKOSOK!

Egyelőre csak három darab van, ebből az első OJ Simpson (bár, ha nagyon szigorú akarnék lenni, neki igazán semmi keresnivalója ebben a társaságban).

A második darab a fantáziadús sorozatból Ed Gein-t ábrázolja. Az ő számláján két bizonyított gyilkosság van és ki tudja hány, amit nem sikerült rábizonyítani, mindez a negyvenes-ötvenes évekből. A lakásán a rendőrök olyan érdekességeket találtak, mint egy megcsonkított holttestet, egy emberi koponyából készült tányért, emberi bőrből készült lámpaernyőt és székhuzatot, zsugorított fejeket, egy női mellbimbókból varrott övet és egy női bőrből varrott öltözéket, lenyúzott női arcbőröket és még sok egyéb hasonló étvágygerjesztő apróságot. Gein bácsi esete volt az ihletője Robert Bloch Psycho című könyvének, amiből aztán Hitchcock mester megrendezte a nagy tuttit. Ugyancsak megihlette a Texas Chainsaw Massacre alkotóit is, és hogy az újabbakról se feledkezzek meg, Buffallo Bill alakját a Silence of the Lambs-ből is róla mintázták.

A harmadik figurán Jeffrey Dahmer alakját csodálhatjuk meg. Az ő egyenlege tizenhét bizonyított gyilkosság, összesen 1027 év börtönbüntetés, mindez a hetvenes évek végétől 1991-ig. Csikatilo vagy Ted Bundy listájához hasonlítva igazán nem is sok, de most nem róluk van szó, tehát maradjunk Jeffrey-nél. Jeff módszeresen követte el a tetteit, melyek azzal kezdődtek, hogy a kiválasztott áldozatot a lakásába csábította. Ott aztán lefotózta, elkábította, meggyilkolta, magáévá tette,  maszturbált a hottesteik fölött, feldarabolta őket, újra lefotózta őket, és nem mindig ragaszkodott ehhez a sorrendhez. Néhány testrészt trófeaként megtartott, a nemi szerveket formaldehidben tartotta,a  fejeket addig főzte, míg a hús lejött róluk, majd a koponyákat befestette vagy lakkozta. Dahmer a börtönben így nyilatkozott:

Dahmer: "Felvágtam a hasát, kivettem a belső szerveit. Ezután levágtam a húst a lábakról, aztán levágtam a fejet és betettem a hűtőbe. A csontvázat, amiről már leszedtem a húst betettem egy nagy, 80 gallonos fazékba, hogy a maradék húst is le tudjam róla szedni. Ugyanezt csináltam a fejekkel is. Így kaptam egy tiszta csontvázat. A hús egy részét eltettem későbbi elfogyasztásra, de a legtöbbje ment a szemétbe, vagy a savba, ahogy a felhasználatlan csontvázak is. Néha egyszerűen lehúztam a WC-n… Szóval így csináltam. [...] belefáradtam abba, hogy megöljem őket, hogy lefejtsem a húsukat, és eltüntessem őket… Szóval, kiváncsi voltam, hogy lehetséges-e, hogy… Ez most megint nagyon borzalmasan fog hangzani, de kíváncsi voltam, hogy lehetséges-e  zombikat csinálni belőlük. Akik nem rendelkeznek saját akarattal, de nekem ellenállás nélkül engedelmeskednének…"

Riporter: "Az agyukba fúrt egy lukat?"

Dahmer: "Igen, és savat fecskendeztem bele, de ez igazából sosem működött… Volt egy fiú, Jeremiah Weinberger, aki néhány napig ott volt nálam, mielőtt meghalt. A második napra már kómába került. Amikor hazaértem a munkából, azután nem sokkal halt meg..."

A csávóhoz képest a Cannibal Corpse dalszövegei ártatlan kis altatódalocskák rózsaszín hajszalagos szöszi kislányoknak... No de sebaj, itt a legújabb baba, mostmár játszani is lehet vele, akár szexuálisan frusztrált pszichopata sorozatgyilkososdit is...

1 komment

Címkék: morfondír


A bejegyzés trackback címe:

https://2econdskin.blog.hu/api/trackback/id/tr54123012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hysteria 2007.07.23. 19:16:09

Ohh, te jóóóó ég!

Ez a részletesség, és ez a higgadt elemzés, ahogy leírják, hogy mit tettek. Mintha csak a vasárnapi ebédhez készítenék elő a karalábét, és szeletelnék fel a húst. Marcsa néne reeptje is így hangzik: addig főztem, amíg a húst eltávolíthattam a csontról.

Bennem azért felvetődik a kérdés. Azzal, hogy a gyermeknek odaadják ezt a babát, az mire vezet. A gyermek megtanulja, hogy vannak rossz bácsik? Vagy azt fogja látni, hogy ha deviáns irányba is, de kilóg a társadalomból, akkor felnéznek rá, csodálják, és még babát is fognak elnevezni róla?

Rémisztő, ha ez utóbbi lesz a övetendő példa
süti beállítások módosítása