HTML

Ők szóltak be

Itt lövöldözök

2007.08.23. 13:05 2econdSkin

Mi a jó munkahely ismertetőjele?

A szerkersztőség szomszédjában "lakik" Ferenc, a hajléktalan. Kicsit kattant fazon, folyton magában veszél meg fennhangon káromkodik, szitkozódik, satöbbi. Kulturált hómlessz lévén a szerkesztőségi klozettet választja kisebb-nagyobb dolgai elvégzésének színhelyéül.

Pár perccel ezelőtt kivonultam a folyosóra egy bögre kávéval meg egy szál cigivel, felültem a kedvenc ablakpárkányomra és nézegettem, ahogy a szomszéd rém ronda macskája valami gazt rágicsál az udvaron. Egyszer csak nyílik a toalett ajtaja s kilép rajta Ferenc, szokása szerint motyog valamit. Amint közelebb ért, viszonylag tisztán kivehetően és érthetően ezt mondta: "itt jó hűvös a vécé, itt érdemes dolgozni".

Bizony, nem a fizetés meg a kollegákkal való kapcsolat meg a főnöknek a beosztottakhoz való viszonya szabja meg egy munkahely milyenségét, hanem a jó hűvös budi.

2 komment

Címkék: mitörtént


A bejegyzés trackback címe:

https://2econdskin.blog.hu/api/trackback/id/tr53146893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz 2007.08.23. 17:59:43

:))))))))))))
Azért valljuk be Viorel és Vájsz Gizi mellett Ferike sem elhanyagolandó személyisége kis városunknak...

Viola 2007.08.23. 21:14:02

Miért, mikor a hunyadi le-ki-szétpattant bárban kánikula van, mi is a jó hűvös budiban iszunk :P bár azért ott nem biztos, hogy dolgoznék. DE lehet még kocsmából szerkesztőség meg szerkesztőségből kocsma :))
süti beállítások módosítása