HTML

Ők szóltak be

Itt lövöldözök

2007.08.01. 14:56 2econdSkin

A kutyafáját...

Az vesse rám az első követ, aki hamarabb talál, de az is csak akkor, ha még életében nem látott kisnyugdíjast (vagy nagyot) kutyát-macskát sétáltatni, a kis ölbéli kedvencen házilag kötött ruhácskával és nem röhögte össze magát a pulóveres kínai palotapincsi vagy másfajta szőnyegcirkáló láttán. Az agyonkényeztetett jószágok azonban nem kell már sokáig aggódjanak amiatt, hogy a buta kétlábúak kinevetik őket, mert képtelenek lépést tartani a korral és nem locsolják meg a Divat széles útját szegélyező póznákat.


A bokamarcangoló drágaszágok (és persze a megfelelő mértékben ütődött gazdik) számára itt a nagy lehetőség, hogy a nagyanyáink ósdi stílusán túllépve haladjanak a kordivattal, illetőleg kimutassák fajtársaik előtt vallási, politikai vagy egyéb meggyőződésüket. A választék eléggé ott van, az Elvis-féle fehér zakós-napszemüveges fazontól a Mikulás-cuccon vagy a dinoszaurusz-jelmezen keresztül a Darth Vader szerkóig, illetve az Óz a nagy varázslóból Dorothy köténykéjéig sokféle hacuka megtalálható, sőt, a NATO-katonai e(b)gyenruhát is megvehetjük derék négylábúnknak, noha a hozzá tartozó M4A1-est megspórolták a gyártók. Joggal hiányolhatnánk azonban (persze szigorúan csak a röhögés meg a politikai korrektség okán) a nemzetközibb ruházatokat is, pölö egy turbános mohamedán göncöt, de tetőtől talpig bebugyolált beduin modellt sem találunk.



Amire azonban igazán kíváncsi volnék, az ennek a divatnak az itteni elferdülése lenne. Képzelj csak el  egy tréningcuccos-aranyláncos-manelista pitbull-t vagy egy népviseletbe öltöztettett, bocskoros-széles bőröves-kiskalapos rotweilert, belvárosban kolbászolgató koldus-szerkós cigányblökit, esetleg egy csizmás-harisnyás-bicskás székely dobbermannt...

Akinek ismerős lenne a fentebbi iromány: lusta voltam, meg elég sok meló van a nyakamon, szóval ezt a bejegyzést egy rég elkezdett, de később aztán félbehagyott blogomról írtam át...

2 komment

Címkék: agymenés


A bejegyzés trackback címe:

https://2econdskin.blog.hu/api/trackback/id/tr40130058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erika 2007.08.01. 15:14:17

Szegény kutyusok és macsekok :(

Ctrl 2007.08.02. 08:58:25

Szegények... Ez már állatkínzás szerintem...
süti beállítások módosítása