HTML

Ők szóltak be

Itt lövöldözök

2011.03.18. 22:31 2econdSkin

Közeleg...

... a feltámadás

 

2 komment

Címkék: ajánló mitörtént blogda


2009.02.13. 19:14 2econdSkin

Valentin helyett...

Kicsit elkéstem vele, de azé felrakom, hátha valakinek megteccik. Szerzői jogok az enyémek és nem adom, azért se!

Mint általában, az eredeti a deviantArt-os profilomon, konkrétabban itten né.

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló mitörtént fotoshopping


2009.01.28. 16:29 2econdSkin

C2H5OH

...vagyis etanol, ungárische spráche alkohol.

Az alábbi alkotásomat azoknak dedikálom, akik alkalmanként kisebb-nagyobb mennyiségű szesztartalmú ital elfogyasztása után elfojthatatlan kényszert éreznek, hogy a világ bölcsességeiről beszélgessenek. És persze másoknak is.

Tekintve, hogy a kicsi kép részleteiből egy etiópiai hangyafingnyi se kivehető, teljes méretben meg lehet tekinteni ezen a linken.

 

2 komment

Címkék: agymenés fotoshopping


2008.12.07. 19:59 2econdSkin

EMOlúció 2.

Azért beszarás, hogy egy szinte másfél éve elkövetett entrymre kapom a legtöbb kommentet. Hiába, no, törekvő a fiatalság: amíg annó az volt a sláger, hogy punk's not dead, meg hogy amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek, az "új" sláger az emo's not dead (what a lame!). Mielőtt azonban az újabb adag sz@rostortát a képembe vágnák a nu degeneration elhivatott képviselői, úgy gondoltam, hízelgek egy kicsit nekik egy kifejezetten számukra készített kvázi-webkettes logóval, amit aztán büszkén kirakhatnak bárhová. Íme:

2 komment

Címkék: agymenés fotoshopping


2008.12.01. 16:50 2econdSkin

Font-os kérdés 2.

Van ugye ez a dolog. Aki valaha is használt pl. Word-ot, láthatta, hogy helyenként a font neve után oda van biggyesztve pl egy CE. Jelzésértékű a dolog: Central European, azaz közép-európai karakterkészlet, amely ideális esetben az alábbi nyelvek karaktereit tartalmazza: cseh, észt, horvát, lengyel, lett, litván, magyar, román, szerb, szlovák, szlovén. Ebből jelen esetben minket a román érint, ha már ide szart minket a gólya. Értem én, hogy a legtöbb free font készítője le se sajnálja a surmó kelet-európaiakat, ezért aztán nem is készítenek speckó karaktereket. Na de mi a helyzet akkor, amikor egy olyan fontról van szó, ami igenis tartalmaz ilyesmiket, és mégsem használják???

A figyelmes (és a román írásmódot/nyelvet ismerő) szemlélőnnek feltűnhet, hogy a fenti cigarettásdobozon a román karakterek helyén ügyes kicsi kérdőjelek pompáznak. Avatattabb, "vájtszemű" egyének a fontot is felismerik. Akik pedig használják is a fentebbi betűtípust (ráadásul még dohányoznak is), pláne feltehetik a kérdést: bakker, írni se tudtok, és ti akartok segíteni abban, hogy leszokjak???

1 komment

Címkék: agymenés morfondír balkánpáuör